Vild markedsføring - poser med blomsterfrø

Hos Vildtremisen.dk har vi efterhånden ret stor og god erfaring med produktion af frøblandinger i småposer med specialprint. Disse frøposer kan anvendes i en lang række sammenhænge - det er kun fantasien der sætter grænser.

Har du et projekt, skal du til en messe eller på anden måde gøre opmærksom på dig selv - og må budskabet gerne være "grønt", så er frøposer oplagte. Vi har produceret frøposer til f.eks. kommuner, politiske valgkampagner og som "give-aways" for virksomheder.

 

Frøposer med tryk

Frøblanding i frøposer

Hvilken frøblanding der skal i dine frøposer afhænger i højgrad af formålet - også her kan vi være behjælpelige med råd og vejledning, der sikrer dig valuta for pengene. Skal fokus være på biodiversitet eller skal blandingen snarere tale til øjet? Vi sammensætter en frøblanding til dit specifikke behov uanset om du har fokus på biodiversitet i bred forstand eller har et helt specifikt formål du vil tilgodese med din frøblanding.

Man kan vælge en færdig frøblanding, der bare ompakkes i frøposer med specialtryk. Det kan f.eks. være frøblandingen Dansk Vildeng, der indeholder en lang række vilde danske blomster, eller Vildtremisen.dk's egen sommerfugleblanding der ompakkes i 10 grams poser.

Man kan dog også få lavet en unik frøblanding specifikt til det formål man har med frøposerne. Det er sjovt for både os og dig, så det er oftest den løsning vi vælger. Her er der frit valg på alle hylder - populære arter i frøblandinger med fokus på bioduversitet er blåhat, kællingetand og vild gulerod. Findes de arter du ønsker ikke på hylderne, så skaffer vi det via vores store leverandørnetværk. Som udgangspunkt er der ikke noget der ikke kan lade sig gøre.

Frøposerne

Vi leverer i poser med tryk efter dit eget ønske. Vi kan være behjælpelige med det grafiske arbejde, men kan også bare modtage en færdig trykfil. Som standard anvender i poser i brunt genbrugspapir med membran. Membranen sikrer frøene mod fugt. Ønsker du en anden type emballage - farvede poser, paprør eller æsker - så finder vi også ud af det.

Kontakt os på: info@vildtremisen.dk eller tlf.: 2514 4747 og lade os drøfte dit projekt