Om Vildtremisen.DK

Vildtremisen.dk er en del af Naturnær.dk, som ejes og drives af mig - Asbjørn Hellesøe-Jensen - se CV på LinkedIn - Klik HER

 

En stor interesse i og kærlighed til natur - og særligt jagt og vildtforvaltning - har ført til at jeg har uddannet mig indenfor det fagområde. Først som jordbrugsteknolog og siden til vildtforvalter, hvorefter jeg i nogle år har arbejdet for en af de større danske rådgivnings- og handelsvirksomhed indenfor skov- og naturområdet.

 

Vildtforvalter, jordbrugsteknolog og jagttegnsunderviser Asbjørn Hellesøe-Jensen

 

Jeg havde i lang tid haft lyst til at være selvstændig og da muligheden opstod blev den grebet.

 

Med virksomheden Naturnær.dk tilbyder jeg jagttegnsundervisning til andre jagt- og naturinteresserede, og jeg vil løbende udvide med flere tilbud - kurser og lignende - i relation til jagt, natur og vildtforvaltning. Derudover tilbyder jeg rådgivning omkring jagt, vildt og natur samt salg af artikler til vildtpleje.

 

Jeg har stort fokus på at sælge kvalitetsprodukter, og da jeg også selv er aktiv indenfor vildtpleje og udsætning af fuglevildt, bliver alt hvad det giver mening at teste, testet i praksis. Kort sagt ønsker jeg at kunne stå inde for det jeg sælger. Jeg har ingen ambitioner om at være markedets billigste, da jeg ved at det vil kræve at jeg går på kompromis med kvaliteten - både hvad angår rådgivning og de fysiske produkter som frø og planter. Min ambition er at være den fagligt dygtigste når det kommer til vildt- og terrænpleje og at kunne levere en bred vifte af kvalitetsprodukter fra ind- og udland. Hvor det er muligt importerer jeg selv produkter - til dels for at sikre en fornuftig pris, men ligeså meget fordi markedet hele tiden udvikler sig, og det jeg støder på og finder interessant ofte kun kan skaffes ved egen import. Jeg udfører ikke entrepenørarbejde sm f.eks. plantning, men qua min brancheerfaring har jeg et bredt netværk og henviser gerne til en entrepenør jeg kan sige god for.

 

Sideløbende med interessen for jagt og natur, har jeg også interesseret mig lidt for e-handel, hvilket jeg også har arbejdet proffesionelt med i de senere år. Både som udøvende e-købmand, og på bestyrelsesniveau hos JMKiil.dk, Kalkmaling.dk og Legehus.dk