Artikler om natur- og vildtpleje

Jeg skriver af og til artikler omkring natur- og vildtpleje til jagtblade og lignende, ligesom der af og til er andre der skriver om hvad jeg laver. Derudover forsøger jeg løbende at skrive lidt fagligt stof omkring frø og planter, som jeg kan fornemme at der er efterspørgsel på hos mine kunder.

 

På denne side vil jeg linke til disse artikler, som du forhåbentlig kan finde noget inspiration i. Du finder masser af godt læsestof omkring vildtpleje, vildtagre, udsætning af fasaner, agerhøns og gråænder, etablering af forskellige afgrøder og beplantninger osv.

 

Egne artikler:

 

Indberetning af udsat fuglevildt

 

Hestefoldens ABC

 

Duehøg på udsætningspladsen

 

Vildtremisen i andre medier:

 

Salatskålen, MitJagtblad, september 2019

 

Permanente vildtafgrøder, MitJagtblad, maj 2019.

 

Ducktubes - Den moderne andebolig, MitJagtblad, marts 2019.

 

Vildtageren - Forberedelse, MitJagtblad.dk, februar 2019.

 

Hold på vildtet, Jagt, vildt og våben, februar 2019.

 

Pleje af vildtremiser, MitJagtblad.dk, januar 2019.

 

Biotopplaner - Interview/portræt, LandbrugFyn, marts 2018.